مصرف لبو علاوه بر پیشگیری از بیماریهای قلبی و یبوست ناشی از سرما به گردش خون بهتر در روزهای سرد سال کمک زیادی میکند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
پوکی استخوان از جمله بیماریهای شایع در جامعه است که بسیاری از افراد مخصوصا افراد بالای ۴۰ سال با آن مواجهاند.
پوکی استخوان با کاهش تراکم استخوان یا نرمی استخوان آغاز میشود؛ در نتیجه استخوانها قدرت و استحکام گذشته را نداشته و احتمال ایجاد شکستگی در آنها افزایش مییابد.
گرچه احتمال وقوع شکستگی در نتیجه پوکی استخوان در هر استخوانی از بدن ممکن است، ولی احتمال بروز شکستگی در لگن، ستون مهره، دندهها و مچ دست بیشتر است.
با مصرف کلسیم و ویتامین D و انجام آزمایشات و تصویربرداری تراکم استخوان از پوکی استخوان جلوگیری کنید.
مصرف لبو یکی از خوراکیهای مقوی و البته خوشمزه در فصول سرد سال است؛ مصرف لبو علاوه بر پیشگیری از بیماریهای قلبی و یبوست ناشی از سرما به گردش بهتر خون در روزهای سرد سال کمک زیادی میکند؛ زیرا لبو میتواند میزان اکسیژنرسانی در سلولهای خونی را افزایش دهد.
لبو خواص دیگری هم دارد که مناسب فصل زمستان است؛ چغندر یا لبو منبع فوق العاده ویتامین C است؛ این ویتامین بدن شما را از ویروس آنفولانزا محافظت میکند و احتمال ابتلا به سرما خوردگی و آنفولانزا را کاهش میدهد؛ همچنین از تشدید بیماریهای تنفسی نظیر آسم جلوگیری میکند.
لبو از خشکی شدید پوست هم جلوگیری میکند.
مصرف فیبر را جدی بگیرید؛ فیبر با مقاومت در برابر باکتریها به محافظت از روده انسان کمک زیادی میکند.
محققان سوئدی دریافته اند، رژیم غذایی فاقد فیبر میتواند باعث تغییر ترکیب باکتریها شده و به آنها اجازه نفوذ به روده را میدهد که بروز التهاب و بیماریهای متابولیک را به همراه دارد.
فیبر در میوه، سبزیجات، حبوبات و غلات وجود دارد.
برخی از گیاهان میتوانند در کاهش وزن و لاغری به شما کمک کنند؛ چای سبز، جینسنگ، دارچین، فلفل قرمز، گیاهان ملینی مثل سنا از آن جملهاند.
مطالعات پژوهشگران نشان میدهد، استشمام اسانس گیاه مریم گلی علاوه بر آرامشبخشی، فشار خون را تا حد زیادی پایین میآورد و گردش خون را تقویت میکند.
عصاره مریم گلی هم یک داروی ضدافسردگی بوده و به تقویت حافظه کمک زیادی میکند.
مصرف خودسرانه مسکنهای ضد التهابی مانند ژلوفن، بروفن، ناپروکسن و داروهای ضد انعقادی و ضد پلاکت مثل وارفارین، آسپرین و پلاویکس میتواند منجر به زخم معده شود، به همین دلیل این داروها حتما باید با تجویز پزشک مصرف شود.
جالب است بدانید که افزایش تعداد وعدههای غذایی به کاهش وزن کمک زیادی میکند. مصرف غذا در چند وعده موجب میشود هیچ گاه قند خون پایین نیامده، بدن انسان احساس گرسنگی نداشته باشد، به همین دلیل در هر وعده اشتهای زیادی نخواهد داشت.
اشتهای کم و نداشتن سر درد و اضطراب که از عوامل پرخوری هستند، باعث میشود انسان کمتر غذا بخورد.
انتهای پیام/